Menu

Behandelingen & prijzen

De behandelingen zijn per merk weergegeven. Vind je het moeilijk kiezen? Kies dan gewoon de tijd die je wilt. Ik kijk dan wat het beste is voor jouw huid. De eerste keer dat je komt doen we een huidanalyse en bespreken we jouw wensen.

MAANDTREATMENT VITAMIN TREATMENT, 70 min. – prijs € 59,00

Deze heerlijke herfstbehandeling geeft jouw huid een vocht- en vitaminenboost. Een opkikker na de warme zomer en verlichting van zonschade en pigmentatie. Vitamine C en E speelt de hoofdrol in deze herstellende en verkwikkende behandeling.

Yon-Ka Le Grand Classique, 90 min. – prijs € 86,00

Diepreinigende en vitaliserende behandeling met etherische oliën van lavendel, geranium, rozemarijn, tijm, cipres. Met: reinigen, gommage, fruitzuurpeeling, verwijderen onzuiverheden, epileren, gezichtsmassage en 2 maskers, creme en het Yonka ritueel


YON-KA Hydralessence, 80 min. – prijs € 79,00

Vochtherstellende behandeling met aromatische stoom. Deze behandeling laat de huid er als nieuw uitzien. Fijne lijntjes worden opgevuld. De huid is voller en optimaal gevoed. Met: reinigen, gommage, serum, massage, 2 maskers, dag- of nachtcrème. 


YON-KA Sensitive, 60 min. – prijs € 59,00

Kalmerende behandeling voor de huid die rood en/of gevoelig is of last heeft van rosacea/couperose. Je huid ziet er na de gommage en het kalmerende masker minder rood uit en voelt heerlijk comfortabel aan. De huid jeukt minder, voelt soepel en irritaties nemen af naarmate je deze behandeling herhaalt.


YON-KA Time Resist, 90 min. – prijs € 89,00

Anti-agebehandeling gericht op herstructurering van de oudere en verslapte huid. Hoogwaardige werkstoffen als collageen, hyaluronzuur en peptiden zorgen voor een liftend, verstrakkend effect. Met o.a. fruitzuurpeeling, Masque Modelant en bindweefselmassage. Een complete behandeling voor als je huidveroudering echt wilt aanpakken.


YON-KA Escale Beauté, 60 min. – prijs € 59,00

Een uur lang de heerlijke aromatische Yon-Ka producten op je gezicht ervaren die zuiveren en hydrateren. Aangepast op jouw huidbehoefte, maar met in ieder geval: reinigen, gommage, masker, korte gezichtsmassage en crème.


KENNISMAKINGSTREATMENT, 90 min. – prijs € 65,00

Kennismaking met mij en de producten. Uitsluitend voor nieuwe klanten die nog nooit bij beautybyheidi zijn geweest. Een volledige behandeling met huidanalyse, reinigen, dieptereiniging, epileren, harsen, massage, masker en dag- of nachtverzorging en advies voor thuisgebruik.


EMERGINC TREATMENTS

emerginC Protocell Anti-Age treatment, 90 min. prijs € 89,00

De Awardwinnende producten van emerginC hebben inmiddels vele fans, na deze behandeling ben jij dat waarschijnlijk ook! De anti-ageproducten zijn in elk opzicht bijzonder en volledig natuurlijk. Deze behandeling is huidverbeterend en huidverjongend. Met o.a. fruitzuurpeeling, bindweefselmassage, nek-schoudermassage, serum en het Protocell Peeloffmask.


emerginC Red Out treatment, 60 min. prijs € 55,00

Behandeling voor de zeer droge of gevoelige huid met/zonder couperose. Deze behandeling kalmeert en hydrateert de geïrriteerde huid (ook bij acne) en maakt haar ook sterker en weerbaarder voor triggers die gevoeligheid veroorzaken. Kun jij echt nergens tegen? Boek dan deze behandeling.


TYRO TREATMENTS

TYRO Superior Anti Age, 90 min. – prijs € 76,00 

Anti-agebehandeling voor de rijpe, verslapte of verwaarloosde huid. De TYRO NCPi-lijn is de toplijn van TYRO Cosmetics. Het bevat ultieme verjongende ingrediënten zoals; hyaluronzuur, Matrixyl, collageen en macadamia-olie. Inclusief: peeling, bindweefselmassage, oogmasker, collageenvliesmasker, serum en crème.


 TYRO Xperience, 70 min – prijs 59,00

Een uitgebreide kennismaking met TYRO. Een heerlijke hand- en gezichtsmassage, glycolpeeling, masker en serums maken deze behandeling tot een ultiem verwenmoment. Het resultaat: herstelde hydratatie en een mooie frisse glow.


TYRO Hydro treatment, 60 min. – prijs € 49,50

Hydraterende behandeling, gericht op vochtherstel voor de droge, rijpe of onzuivere huid. Deze behandeling bevat: reinigen, glycolpeeling, serummassage, masker en dag- of nachtverzorging voor jouw huidtype.