Menu

Behandelingen & prijzen

De behandelingen zijn per merk weergegeven. Vind je het moeilijk kiezen? Kies dan gewoon de tijd die je wilt. Ik kijk dan wat het beste is voor jouw huid. De eerste keer dat je komt doen we een huidanalyse en bespreken we jouw wensen.

MAANDTREATMENT  Yon-Ka HydraSun, 80 min. – prijs € 59,00

Elke maand een speciale actie; in juni de Yon-Ka HydraSun. Een herstellende behandeling voor of na intensieve zon. Gericht op hydratatie, vermindering van pigment en bescherming van de aan zon blootgestelde huid.

Yon-Ka Le Grand Classique, 90 min. – prijs € 86,00

Diepreinigende en vitaliserende behandeling met etherische oliën van lavendel, geranium, rozemarijn, tijm, cipres. Met: reinigen, gommage, fruitzuurpeeling, verwijderen onzuiverheden, epileren, gezichtsmassage en 2 maskers, creme en het Yonka ritueel


YON-KA Hydralessence, 80 min. – prijs € 79,00

Vochtherstellende behandeling met aromatische stoom. Deze behandeling laat de huid er als nieuw uitzien. Fijne lijntjes worden opgevuld. De huid is voller en optimaal gevoed. Met: reinigen, gommage, serum, massage,  2 maskers, dag- of nachtcrème. Een opkikker voor je huid en je geest.


YON-KA Sensitive, 60 min. – prijs € 59,00

Kalmerende behandeling voor de huid die gevoelig, rood is of last heeft van rosacea/couperose. Je huid ziet er na de gommage en het kalmerende masker minder rood uit en voelt heerlijk zacht aan. De huid jeukt minder, voelt soepel en irritaties nemen af.


YON-KA Time Resist, 90 min. – prijs € 89,00

Anti-agebehandeling gericht op herstructurering van de oudere en verslapte huid. Hoogwaardige werkstoffen als collageen, hyaluronzuur en peptiden zorgen voor een liftend en verstrakkend effect. Met o.a. fruitzuurpeeling, Masque Modelant en bindweefselmassage. Een complete behandeling voor als je huidveroudering echt wilt aanpakken.


YON-KA Escale Beauté, 60 min. – prijs € 59,00

Een uur lang de heerlijke aromatische Yon-Ka producten op je gezicht ervaren die zuiveren en hydrateren. Aangepast op jouw huidbehoefte, maar met in ieder geval: reinigen, gommage, masker, korte gezichtsmassage en crème.


YON-KA Men, 60 min. – prijs € 59,00

Heerlijke frisse en hydraterende treatment speciaal afgestemd op de mannenhuid. Met: reinigen, peeling, massage van het gezicht en afsluitend een masker, serum en crème.


EMERGINC TREATMENTS

emerginC Protocell Anti-Age treatment, 90 min. prijs € 89,00

De Awardwinnende producten van emerginC hebben inmiddels vele fans, na deze behandeling ben jij dat waarschijnlijk ook 😉 De anti-ageproducten zijn in elk opzicht bijzonder en volledig natuurlijk. Deze behandeling is huidverbeterend en huidverjongend.  Inclusief: fruitzuurpeeling, bindweefselmassage, massage, serum en het Protocell Peeloffmask.


emerginC Red Out treatment, 60 min. prijs € 62,00

Behandeling voor de zeer droge of gevoelige huid met/zonder couperose. Deze behandeling kalmeert en hydrateert de geïrriteerde huid en maakt haar ook sterker en weerbaarder voor triggers die gevoeligheid veroorzaken. Kun jij echt nergens tegen? Boek dan deze behandeling.


TYRO TREATMENTS

TYRO Superior Anti Age, 90 min. – prijs € 76,00 

Anti-agebehandeling voor de rijpe, verslapte of verwaarloosde huid. De TYRO NCPi-lijn is de toplijn van TYRO Cosmetics. Het bevat ultieme verjongende ingrediënten zoals; hyaluronzuur, Matrixyl, collageen en macadamia-olie. Inclusief: peeling, bindweefselmassage, oogmasker, collageenvliesmasker, serum en crème.


 TYRO Xperience, 70 min – prijs 59,00

Een uitgebreide kennismaking met TYRO. Een heerlijke hand- en gezichtsmassage, glycolpeeling, masker en serums maken deze behandeling tot een ultiem verwenmoment. Het resultaat: herstelde hydratatie en een mooie frisse glow.


TYRO Hydro treatment, 60 min. – prijs € 49,00

Hydraterende behandeling, gericht op vochtherstel voor de droge, rijpe of onzuivere huid. Deze behandeling bevat: reinigen, glycolpeeling, serummassage, masker en dag- of nachtverzorging voor jouw huidtype.


ABONNEMENTEN

Elke behandeling is in een abonnement te krijgen. Je koopt dan 3x jouw gekozen behandeling in met een leuke korting. Een abonnement moet je in 6 maanden op maken. Vraag naar de voorwaarden in de salon.

Epileren is bij alle gezichtsbehandelingen inbegrepen.