Menu

Behandelingen & prijzen

De behandelingen zijn per merk weergegeven. Elke behandeling is uniek, ik pas de producten aan op jouw huid en wensen. Vind je het moeilijk kiezen, kies dan gewoon de tijd die je wilt. De eerste keer dat je komt doen we een huidanalyse en bespreken we jouw wensen.

Yon-Ka Le Grand Classique, 90 min. – prijs € 86,00

Diepreinigende en vitaliserende behandeling met de bekende etherische oliën van Yon-ka; lavendel, geranium, rozemarijn, tijm, cipres. O.a. reiniging, fruitzuurpeeling, ampul, verwijderen onzuiverheden, epileren, gezichtsmassage, hydramasker & masque modelant


YON-KA Hydralessence, 80 min. – prijs € 79,00

Vochtherstellende behandeling met aromatische stoom, gommage, onzuiverheden verwijderen, ampul, massage, 2 maskers, dag-of nachtcrème. 


YON-KA Time Resist, 90 min. – prijs € 89,00

Behandeling gericht op herstructurering van de rijpe & verslapte huid. Hoogwaardige werkstoffen als collageen, hyaluronzuur en peptiden zorgen voor een liftend, verstrakkend effect. Met fruitzuurpeeling, masque modelant en bindweefselmassage. Een complete behandeling voor als je huidveroudering wilt aanpakken.


YON-KA Escale Beauté, 60 min. – prijs € 59,00

Een uur lang de heerlijke aromatische Yon-Ka producten op je gezicht ervaren die zuiveren & hydrateren. Aangepast op jouw huidbehoefte. Deze behandeling bevat: reinigen, gommage, masker, korte gezichtsmassage en serum & crème.


EMERGINC KENNISMAKINGSTREATMENT, 90 min. – prijs € 65,00

Kennismaking met mij en de geweldige producten. Uitsluitend voor nieuwe klanten die nooit eerder bij mij zijn geweest. Een volledige behandeling met huidanalyse, reinigen, dieptereiniging, epileren, harsen, massage, masker en dag- of nachtverzorging en advies voor thuisgebruik.


EMERGINC TREATMENTS

emerginC Protocell Anti-Age treatment, 90 min. prijs € 89,00

De Awardwinnende producten van emerginC hebben inmiddels vele fans, na deze behandeling ben jij dat waarschijnlijk ook! De anti-ageproducten zijn in elk opzicht bijzonder en volledig natuurlijk. Deze behandeling is huidverbeterend en huidverjongend. Met o.a. fruitzuurpeeling, bindweefselmassage, nek-schoudermassage, serum insluizen en het Protocell Peeloffmask.


emerginC Red Out treatment, 60 min. prijs € 55,00

Behandeling voor de zeer droge of gevoelige huid met/zonder couperose. Deze behandeling kalmeert en hydrateert de geïrriteerde huid (ook bij acne) en maakt haar ook sterker en weerbaarder voor triggers die gevoeligheid veroorzaken. Kun jij echt nergens tegen? Boek dan deze behandeling.


TYRO TREATMENTS

 

TYRO Superior Anti Age, 90 min. – prijs € 76,00 

Anti-agebehandeling voor de rijpe, verslapte of verwaarloosde huid. De TYRO NCPi-lijn is de toplijn van TYRO Cosmetics. Het bevat ultieme verjongende ingrediënten zoals; hyaluronzuur, Matrixyl, collageen en macadamia-olie. Inclusief: peeling, bindweefselmassage, oogmasker, collageenvliesmasker, serum en crème.


TYRO Hydro treatment, 60 min. – prijs € 49,50

Hydraterende behandeling, gericht op vochtherstel voor de droge, rijpe of onzuivere huid. Deze behandeling bevat: reinigen, glycolpeeling, serummassage, masker en dag- of nachtverzorging voor jouw huidtype.


BIO PEEL 60 min. – prijs € 72,00

Nieuw bij beautybyheidi: BIO PEEL. Deze behandeling met uitsluitend natuurlijke kruiden, zeewier en algen bevat veel goede werkstoffen zoals algen en spirulina wat al 11 vitamines, 10 mineralen en 18 aminozuren bevat. De peeling werkt, in tegenstelling tot fruitzuurpeeling, van binnen naar buiten. Het huideigen herstelvermogen wordt gestimuleerd en hierdoor wordt collageen aangemaakt. De peeling heeft een sterk ontgiftende en doorbloedende werking. De huid voelt 1-2 dagen na de behandeling strak, droog en licht branderig. Dit is normaal. 

Geschikt voor alle huidtypen, vooral de oudere of onzuivere huid. Resultaat is een mooie huidstructuur, minder onzuiverheden, fijnere poriën, intensieve ontgifting en een egale huid.

Kuur van 3 behandelingen: € 199,00.