EKSEPTION PEELING 1 - 30 minuten € 45,00

Ekseption Peelings & Skincare is één van de meest innovatieve merken als het gaat om het gebruik van organische peelings. Waar vroeger TCA, Glycol en andere heftige peelings werden toegepast en je een schilferige slangenhuid voor lief moest nemen, is door jarenlang research een nieuwe generatie peelings ontstaan. Geen dagenlang een rode huid en geen schilfers, maar wel een mooie egale huid!

Deze behandeling is een eerste kennismaking met de peelings. Je krijgt 1 peeling, de Soft Touch peel. Deze geeft je huid een boost, meer hydratatie en een prachtige glow. Wil je meer resultaat? Boek dan de Ekseption peeling 2, daarbij krijg je een tweede peeling die dieper werkt op pigmentvlekken, acne, rosacea of couperose.

EKSEPTION PEELING 2 - 50 minuten € 69,00

Wil je een probleem zoals pigmentatie, diepe rimpels, verslapping, rosacea of couperose aanpakken? Dat kan! Je krijgt na de voorbereidende fase waarin je een cleanser, activator en spf gebruikt 2 peelings in de salon. Na de peeling gebruik je de repaircream voor de herstellende fase. Meestal zijn er maar 2-3 peelings nodig voor het gewenste resultaat. Deze behandeling is inclusief reinigen, epileren, peelings en een schoudermassage tijdens het masker.