Over mij

Wil jij een gratis intake en advies?

PASSIE VOOR JOUW HUID

Mijn passie is beauty, maar vooral de juiste behandeling vinden voor het mooiste resultaat voor jouw huid. Daar doe ik het voor. Ik weet hoe het voelt als het even niet zo lekker loopt en je er moe en gestrest uitziet. Een behandeling kan dan zoveel voor je doen! Ben jij in balans, dan zie je dat ook terug aan de buitenkant. Aan die balans werk ik graag. Als je een afspraak maakt kijken we samen wat we voor jouw huid kunnen doen. Wat vind jij belangrijk? Ook daar wordt naar geluisterd.


Ik, Heidi, ben sinds 2009 zelfstandig schoonheidsspecialiste en heb mij in de loop van de tijd gespecialiseerd in anti-ageing, gevoelige huid, rosacea & couperose, bindweefselmassage, peelings en microdermabrassie. Ook ben ik gediplomeerd visagiste. 

Schoonheidsspecialiste Velp

Schoonheidssalon Velp, beautybyheidi skinexpert is dé schoonheidsspecialiste voor de 40+ en 50+ huid en gespecialiseerd in huidverbetering op natuurlijke wijze. ‘Ik weet hoe het voelt als je huid ouder en slapper wordt en hoe dit je zelfvertrouwen kan aantasten. Ook weet ik ook hoe fijn het is als je huid steeds mooier wordt. Wat rimpels hebben is echt niet erg, maar een onverzorgde vale huid maakt je echt jaren ouder. Dit pakken we in mijn salon aan. Zo word je huid mooier, helderder en gladder, óók met een rimpeltje. Gracieus ouder worden noem ik dat’.

Mijn passie

Als meisje van 18 wist ik al dat ik dit mijn passie was. Na veel omwegen ben ik eindelijk waar ik wil zijn; in mijn eigen salon waar ik werk met natuurlijke producten, met zelfbewuste en krachtige vrouwen van 40+, 50+ (en ouder) die alle problemen kennen die ikzelf ook ken. Dat schept meteen een band. En zeg nou zelf, je voelt je toch altijd fijner bij iemand waarmee je een band hebt?

Producten

Ik werk met emerginC, Dr. Grandel en BiOn. Deze merken staan voor natuurlijke huidverbetering. emerginC komt uit New York en is daar een A merk in vele bekende spa’s. Ook in Nederland zijn er inmiddels bekende vrouwen fan van dit geweldige natuurlijke merk. Ze hebben zelfs een Organic en Raw/Vegan lijn.

BiOn komt uit Amerika en is ontwikkeld door wetenschappers en dermatologen. Het bevat unieke werkstofcomplexen en is speciaal ontwikkeld voor o.a. rosacea, acne en huidveroudering. De producten van BiOn zijn hooggedoseerd en zitten vol wetenschappelijk bewezen werkstoffen. Je ziet meteen verandering als je met BiOn behandeld bent.

Ben jij toe aan een mooiere huid? Wil jij je weer mooi en zelfverzekerd voelen? Maak dan via de groene BOEKEN button een afspraak.