TREATMENTS

Elke behandeling is uniek..

Elke behandeling bij ons wordt afgestemd op jouw huid en is nooit standaard. Weet je niet wat je moet kiezen? Boek dan de tijd die je wilt en zoek een willekeurige behandeling met die tijd uit. We overleggen samen in de salon wat we gaan doen en met welk merk.

THE BETTER TREATMENT - 90 min. €105,00

De Better behandeling is de beste! Een luxe intensieve verjongende behandeling van ca. 90 minuten met: dubbele reiniging, epileren/verven wenkbrauwen, harsen lip, onzuiverheden verwijderen, bindweefselmassage, werkstofampul insluizen, gezicht- en schoudermassage en een peel-off of vliesmasker. Afsluitend krijg je een anti-ageingserum, oogcreme en dag- of nachtcrème. Resultaat is een mooie doorbloede huid die nog dagen straalt! Deze wordt uitgevoerd met emerginC of met Bion Skincare.

THE GOOD TREATMENT - 60 min. € 75,00

De Good treatment van 60 minuten is gericht op hydratatie, verzorgen of kalmeren. Deze behandeling is voor iedereen geschikt omdat we de producten aanpassen op jouw huidtype. De huid wordt intensief gereinigd, dan volgt een enzympeeling, onzuiverheden verwijderen, wenkbrauwen epileren, dan volgt een werkstofampul en een gezichtsmassage tijdens het crememasker. Afsluitend volgt een dag- of nachtcrème en oogcreme. Deze behandeling wordt uitgevoerd met emerginC of Bion Skincare.

MAANDTREATMENT BEAUTE SIMPLE - 60 min. € 69,00

Maak een geurreis door Frankrijk! Ruik de bloemen en de kruiden op je huid.. met een prachtig glad resultaat. Je krijgt o.a. de bijzondere biopeeling van Beauté Simple met citroenschilpoeder en marokaanse rashul. Dit reinigt niet alleen intensief, maar zorgt ook voor een heldere huid. Het Confortmasker kalmeert je huid en naast de massage krijg je ook nog een heerlijke handscrub!

KENNISMAKINGSTREATMENT - 60 MINUTEN € 59,50

Wil jij weten wat wij voor jouw huid kunnen doen? Wil je een mooie huid maar ook even kijken of onze salon en onze producten bij je passen? Dat kan met deze voordelige kennismaking!

Je krijgt een dubbele reining, dieptereiniging, schouder/gelaatmassage, masker en dag- of nachtverzorging. Daarna geven we je advies hoe je je huid zo mooi kunt houden.