TREATMENT

Elke behandeling is uniek

Elke behandeling wordt afgestemd op jouw huid en is nooit standaard. Weet je niet wat je moet kiezen? Boek dan een willekeurige behandeling met de tijd die je wilt, we overleggen dan in de salon wat we doen. Ik werk met meerdere merken, elk voor een ander huidtype of huidwens. We overleggen vooraf welk merk het meest geschikt is voor jouw huid.

THE BETTER TREATMENT €105,00

De Better behandeling is de beste! Een luxe intensieve verjongende behandeling met: dubbele reiniging, epileren/verven wenkbrauwen, harsen lip, onzuiverheden verwijderen, bindweefselmassage, werkstofampul insluizen, gezicht- en schoudermassage en een peel-off of vliesmasker. Afsluitend krijg je een anti-ageingserum, oogcreme en dag- of nachtcrème. Resultaat is een mooie gladde stralende huid die nog dagen straalt!

THE GOOD TREATMENT € 75,00

De Good treatment is gericht op hydratatie, verzorgen of kalmeren. Deze behandeling is voor iedereen geschikt. In deze behandeling wordt de huid intensief gereinigd, je krijgt een enzympeeling, onzuiverheden worden verwijderd, wenkbrauwen geepileerd, je krijgt een werkstofampul en gezichtsmassage tijdens het crememasker. Afsluitend volgt een dag- of nachtcrème.

MAANDTREATMENT EKSEPTION PRE-SUMMER € 69,00

Elke maand is er een andere maandbehandeling, leuk om cadeau te geven of om zelf van te genieten! Deze maand zijn het er 2!

De Ekseption Pre-Summer facial is pure huidverbetering door middel van een peelingmasker en werkstofcomplexen. Wil je gegarandeerd resultaat, luxe geuren en texturen en een gladde huid? Dan is dit jouw favoriete behandeling! Je krijgt: een dubbele reiniging, Triple Acid peelmask, epileren,  arm/schoudermassage met bodypeeling, Caviar Liquid vliesmasker, Ageless cocooncream & SPF50 (overdag). 

MAANDTREATMENT BEAUTÉ SIMPLE PRINTEMPS € 69,00

Onze 2e maandtreatment is met de biologische skincare van het Franse Beauté Simple. Bio en vegan maar dan wel bio wat iets doet voor je huid én ook nog lekker ruikt. Vind je dat belangrijk? Dan is dit jouw maandbehandeling! Heerlijke verfrissende facial om je huid lenteklaar te maken met dubbele reiniging, enzympeeling, epileren, arm/schoudermassage, Confort crememasker, serum Hydra & Acte 3 creme, oogcreme en BB cream met spf 10.

 

WISH PRO TREATMENT € 89,00

Wish Pro apparatuur maakt gebruik van Magnetic Infusion Thechnology; een combinatie van krachtige magneten en ledtechnologie. Hiermee dringen serums diep in de huid. Het stimuleert de collageen- en elastineproductie, wat voeding levert aan de spiervezels en deze ondersteunt. Je huid krijgt eerst een microdermapeel, daarna wordt er met magneten en ledlicht een serum ingesluisd. Je ziet meteen effect en dit houdt ca. 2 weken aan.

KENNISMAKINGSTREATMENT €59,00

Wil jij weten wat wij voor jouw huid kunnen doen? Wil je een mooie huid maar ook even kijken of onze salon en onze producten bij je passen? Dat kan met deze voordelige kennismaking! Je krijgt een reining, dieptereiniging, schouder/gelaatmassage, masker en dag- of nachtverzorging. Daarna geven we je advies hoe je je huid nog mooier kunt krijgen.