BEAUTÉ SIMPLE DELUXE - 75 minuten € 85,00

Heerlijke luxe behandeling waarin je een geurreis maakt naar een mooiere huid. 75 minuten genieten van biologische producten en de bijzondere natuurlijke microdermabrasiepeeling. Deze peeling is anders dan anders. Zo bevat deze o.a. citroenschilpoeder wat pigment oplicht en diverse olieën die de huid kalmeren en voeden. Deze peeling is minder geschikt voor de zeer gevoelige huid.

Met o.a. dubbele reiniging, epileren en verven wenkbrauwen, microdermapeeling, onzuiverheden verwijderen, massage, chocolademasker, oogmasker, Serum Tenseur, Acte 3 creme.

BEAUTÉ SIMPLE FACIAL - 60 minuten € 75,00

Wil je een uur genieten van biologische producten én een mooie huid? Dan is deze behandeling perfect voor jou! Maak een geurreis van 60 minuten met de biologische producten van Beauté Simple. Na de reiniging met de milk en gel nettoyant volgt de enzympowder peeling, deze reinigt intensief, maar toch mild, perfect voor een gevoelige huid. Na het epileren en uitreinigen volgt een gezicht/schoudermassage met hydraterende olie en afsluitend het anti-age Acte 3 vliesmasker en de Acte 3 antiageing crème.