EKSEPTION PEELING 1 - 30 minuten € 45,00

Ekseption Peelings & Skincare is één van de meest innovatieve merken als het gaat om het gebruik van organische peelings. Waar vroeger TCA, Glycol en andere heftige peelings werden toegepast en je een schilferige huid voor lief moest nemen, is door jarenlang research een nieuwe generatie peelings ontstaan. Geen dagenlang een rode huid/schilfers, maar en mooie egale huid direct na de peeling!

Deze behandeling is een eerste kennismaking met de peelings. Je krijgt de Soft Touch peel. Deze geeft je huid een boost, meer hydratatie en een mooie glow. Wil je meer resultaat? Boek dan de Ekseption peeling 2, daarbij krijg je een tweede peeling die dieper werkt op pigmentvlekken, rimpels, acne, rosacea of couperose.

EKSEPTION PEELING 2 - 60 minuten € 69,00

Wil je een probleem zoals pigmentatie, diepe rimpels, verslapping, rosacea of couperose aanpakken? Dat kan! Je krijgt na de voorbereidende fase van 7-14 dagen in de salon 2 peelings. Na de peelings gebruik je 14 dagen de repaircream voor de herstelfase. Meestal zijn er ca. 3 peelings nodig voor het gewenste resultaat. Deze behandeling is inclusief reinigen, epileren, peelings en een schoudermassage tijdens het masker.

(Er kan door gebruik van de zuren niet geharst worden tijdens deze behandeling).

HYDRA GLOW FACIAL 30 minuten € 65,00

Super hydraterende treatment met Ekseption peelings waarin je heel veel resultaat ziet in slechts 30 minuten! Perfect voor als je een feestje hebt of tussen 2 behandelingen in. 

Je huid wordt gereinigd daarna volgt het Triple Acidmask met de Water Infusionpeeling erdoor, hierdoor krijgt je huid in één behandeling maar liefst 4 fruitzuren. Elk soort werkt op verschillende huidlagen in. Resultaat: de huid is optimaal gevuld met vocht en glanst prachtig voor dagenlang.