Menu

Over mij

PASSIE VOOR JOUW HUID

Mijn passie is beauty, maar vooral de juiste behandeling vinden voor het mooiste resultaat voor jouw huid. Daar doe ik het voor. Ik weet hoe het voelt als het even niet zo lekker loopt en je er moe en gestrest uitziet. Een behandeling kan dan zoveel voor je doen. Ben jij in balans, dan zie je dat ook aan de buitenkant. Aan die balans werk ik graag. Als je een afspraak maakt kijken we samen wat we voor jouw huid kunnen doen. Wat vind jij belangrijk?

Ik, Heidi, ben sinds 2009 zelfstandig schoonheidsspecialiste en heb mij in de loop van de tijd gespecialiseerd in anti-ageing, gevoelige huid, rosacea & couperose, bindweefselmassage, peelings en microdermabrassie. Ook ben ik gediplomeerd visagiste.

Als meisje van 18 wist ik al dat ik dit wilde doen. Na veel omwegen ben ik eindelijk waar ik wil zijn: in mijn eigen salon met zelfbewuste en krachtige vrouwen van 40+ die alle problemen kennen die ik zelf ook ken. Dat schept meteen een band. En zeg nou zelf, je voelt je toch altijd prettiger met iemand waarmee je een band hebt?

Ik werk met emerginCYon-Ka en BiOn. Deze merken staan voor natuurlijke huidverbetering. emerginC komt uit New York en is daar een A merk in vele bekende spa’s. Ook in Nederland zijn er inmiddels bekende vrouwen fan van dit geweldige natuurlijke merk. Ze hebben zelfs een Organic en Raw/Vegan lijn.

Yon-Ka komt uit Parijs. De oorsprong van hun producten ligt in de Provence waar de 5 kruiden groeien die in hun producten wordt verwerkt; lavendel, tijm, geranium, cipres en rozemarijn. Een genot voor lichaam en geest.

BiOn komt uit Amerika en is ontwikkeld door wetenschappers en dermatologen. Het bevat unieke werkstofcomplexen en is speciaal ontwikkeld voor o.a. rosacea, acne en huidveroudering. De producten van BiOn zijn hooggedoseerd en zitten vol wetenschappelijk bewezen werkstoffen. Je ziet meteen verandering als je met BiOn behandeld bent.

Ben jij toe aan een mooiere huid? Wil jij je weer mooi en zelfverzekerd voelen? Maak dan via de groene BOEKEN button een afspraak.