Menu

Over mij

PASSIE

Mijn passie is beauty, maar vooral de juiste behandeling vinden voor jouw huid en daarmee resultaat boeken. Daar doe ik het voor. Ik weet hoe je je kunt voelen als het even niet zo lekker loopt en je er moe, gestrest en futloos uitziet. Een behandeling kan dan zoveel voor je doen. Hierbij gaat het niet alleen om de buitenkant, maar ook de binnenkant. Ben jij in balans, dan zie je dat ook van buiten. Ik weet hoe het voelt!

Als je een afspraak maakt gaan we samen kijken wat we voor jou en jouw huid kunnen doen. Wat vind jij belangrijk? Daar gaat het mij om.

Ik ben sinds 2009 zelfstandig schoonheidsspecialiste en heb mij in de loop van de tijd gespecialiseerd in anti-ageing, gevoelige huid, rosacea & couperose, bindweefselmassage, peelings en microdermabrassie. Ook ben ik gediplomeerd visagiste.

Ik werk met Yon-Ka en TYRO. Beide merken staan voor natuurlijke huidverbetering. TYRO is uitgevonden door de vroeger befaamde plastisch chirurg dr. Andries Molenaar uit Oosterbeek. Yon-Ka komt uit Parijs. De oorsprong van hun producten ligt in de Provence waar de 5 kruiden groeien die in hun producten wordt verwerkt; lavendel, tijm, geranium, cipres en rozemarijn. Een genot voor lichaam en geest.

Ben jij toe aan een mooiere huid? Wil je je weer mooi en zelfverzekerd voelen en een specialiste die je serieus neemt? Maak dan via de BOEKEN button op de homepage een afspraak of vul het contactformulier in.