Menu

Over mij

PASSIE VOOR JOUW HUID

Mijn passie is beauty, maar vooral de juiste behandeling vinden voor jouw huid en daarmee resultaat boeken. Daar doe ik het voor. Ik weet hoe je je kunt voelen als het even niet zo lekker loopt en je er moe, gestrest en futloos uitziet. Een behandeling kan dan zoveel voor je doen. Hierbij gaat het niet alleen om de buitenkant, maar ook de binnenkant. Ben jij in balans, dan zie je dat ook van buiten terug. Aan die balans werk ik graag. Ik weet zelf hoe het voelt! Als je een afspraak maakt gaan we samen kijken wat we voor jouw huid kunnen doen. Wat vind jij belangrijk? Daar gaat het om.

Ik, Heidi, ben sinds 2009 zelfstandig schoonheidsspecialiste en heb mij in de loop van de tijd gespecialiseerd in anti-ageing, gevoelige huid, rosacea & couperose, bindweefselmassage, peelings en microdermabrassie. Ook ben ik gediplomeerd visagiste. Als meisje van 18 wist ik al dat ik dit wilde doen. Na veel omwegen ben ik eindelijk waar ik wil zijn: in mijn eigen salon met zelfbewuste en krachtige vrouwen van 40+ die alle problemen kennen die ikzelf ook ken. Dat schept meteen een band. En zeg nou zelf; je voelt je toch altijd prettiger met iemand waarmee je een band hebt? Ik wel!

Ik werk met emerginCYon-Ka en TYRO. Deze merken staan voor natuurlijke huidverbetering. emerginC komt uit New York en is daar een A merk in vele bekende spa’s. Ook in Nederland zijn er inmiddels bekende vrouwen fan van dit hippe, natuurlijke en wetenschappelijke merk.

TYRO is uitgevonden door de vroeger befaamde plastisch chirurg dr. Andries Molenaar uit Oosterbeek. Hij was ontevreden over de producten die vrouwen na een ooglidcorrectie meekregen en besloot dit zelf te ontwikkelen. Samen met zijn vrouw Antoinette ontwikkelde hij een hele lijn. Vitamine E is het hoofdingrediënt van al hun producten.

Yon-Ka komt uit Parijs. De oorsprong van hun producten ligt in de Provence waar de 5 kruiden groeien die in hun producten wordt verwerkt; lavendel, tijm, geranium, cipres en rozemarijn. Een genot voor lichaam en geest.

Ben jij toe aan een mooiere huid? Wil je je weer mooi en zelfverzekerd voelen en een specialiste die je serieus neemt? Maak dan via de BOEKEN button een afspraak. Tot snel!